Produktioner

PRODUKTIONER

SM AGILITY 2019


Vi livesände årets SM i Agility på Åbyvallen i Klippan. Sändningen gick ut på Stay Live. Ett roligt och spännande samarbete. Arrangör var Skånehallen i Klippan. Ett samarbete med agilityförbundet.

GANK ZONE 2019


Detta är ett återkommande event varje år. Vi har ett fint samarbete med Gank Zone, som växer för varje år. Årets turnering i Counter Strike var spännande och gav en fin vinstsumma till segraren. Vi återkommer till denna fina arena i Örkelljunga även nästa år.

BONDENS ÅR


Detta är en filmproduktion som är tänkt att belysa lantbrukares strävan att leva ett bra liv tillsammans med sina djur. I filmen kommer vi att följa en ung tjej i hennes resa med att ta över familjegården. Produktionen startar den 18 augusti 2019 och kommer att spelas in under ett år. Därefter kommer filmen att färdigställas till premiären under våren 2021. Mer information kommer fortlöpande.

LIVESÄNDNING ESPORT


Vi har ett antal livesändningar inplanerade under 2020. Bland annat "Dead by Daylight", League of legends, Counter Strike mm. Detta är ett samarbete med Åby Esport och Klippans Esport Arena.

VÄRLDSDIABETESDAGEN 2020


Vi sänder årligen i samarbete med Diabetesföreningen Nordvästra Skåne och Skåneläns diabetesförening föreläsningar  från Malmö. Föreläsarna är läkare och andra experter inom diabetes.

HELSINGBORGSREVYN 2020


Vi har äran att få spela in Helsingborgsrevyn sedan sex år tillbaks. De har sina föreställningar på Dunkers i Helsingborg och biljetter finns att köpa inför varje föreställning. 

KONTAKTA OSS

Ljungbygatan 12

264 52 Ljungbyhed

Copyright © All Rights Reserved