Produktioner

PRODUKTIONER

Älska Klippan


En egenproducerad serie om Klippan i Skåne.


Länk till senaste avsnitt


https://youtu.be/PIHxVdlJxJsLIVET OCH DIABETES


Master Film kommer att producera 10 avsnitt i en programserie, med namnet Livet och diabetes, som tar upp hur det är att leva med diabetes. Hur man som diabetiker, anhörig eller som expert inom de olika områden som berör diabetes hanterar ett liv med diabetes. Varje avsnitt är tänkt som 10 minuter.


  • Vi kommer att ta reda på hur man som forskare försöker lösa denna gåta med hur diabetes utvecklas hos individer.
  • Vi kommer att träffa personer som lever med olika typer av diabetes.
  • Vi kommer att ta upp kost och motion mm, som kan göra livet enklare att leva med diabetes.


Hur ser framtiden ut och vad kan göras? I olika intervjuer kommer vi att prata om hur de som har diabetes kan leva ett bra liv och hur man på bästa sätt kan påverka sitt liv att bli så bra som möjligt.

LIVESÄNDNING ESPORT


Vi har ett antal livesändningar inplanerade under 2021. Bland annat "Dead by Daylight", League of legends, Counter Strike mm. Detta är ett samarbete med Åby Esport och Klippans Esport Arena.

VÄRLDSDIABETESDAGEN 2021


Världsdiabetesdagen den 14 november 2021 sänds ifrån Senioren, Hässleholm detta året. Det bjuds på föreläsningar och gäster. Mer information kommer fram till sändningsdatum med både innehåll och medverkande på facebook 


Länkt till sändningen via Youtube:

https://youtu.be/TIaOMlUnJ5Y


HELSINGBORGSREVYN 2022


Vi har äran att få spela in Helsingborgsrevyn sedan sex år tillbaks. De har sina föreställningar på Dunkers i Helsingborg och biljetter finns att köpa inför varje föreställning. Föreställning februari 2022.